LS info

Medlemsbetingelser

For at blive medlem af Ladies Section, skal du være over 18 år, være fuldtidsmedlem af Odder Golfklub og have spillet dig ned i eller under index 45. 

 

Nyt medlem

Som nyt medlem, får du tilknyttet en mentor i en opstartsperiode. Mentoren vil skabe tryghed samt vejlede dig i de regler vi er omfattet af. Det forventes at du kender de gængse golfregler og har læst LS hjemmeside. Som ny bliver du kontaktet af et bestyrelsesmedlem før start. Det er også muligt for nye medlemmer med løbende indmeldelse i sæsonen. 

 

Fællesskab

Vi tilstræber alle på, at tirsdagen bliver ”Din dag - vores dag” i et godt socialt miljø, hvor golfen er omdrejningspunktet. Din indsats er yderst vigtig for at give klubben kvalitet og skabe den hygge, som du ønsker for dig selv og dine medspillere.

 

Turneringsbetingelser

Se yderlig info under Turneringsbetingelser 

Der SKAL spilles EDS, hvis der spilles stableford og slagspil, dvs scorekort skal registreres i golfbox. Turneringer vil som udgangspunkt gælde som tællende i årsturneringen "Årets Lady Golfer", hvis der spilles stableford og slagspil, se ændringer i turneringsplan. Dette gælder dog ikke venskabsturneringer på udebane. Ladies Section opbevarer alle indleverede scorekort 1 år frem.

 

Kontingent

Årskontingent for 2024 er 550,-kr. Betaling af kontingent skal ske på konto nr. 9070 9210047589. HUSK at skrive navn og DGU nr. ellers registreres betalingen ikkeBeløbet dækker sæsonens udgifter, turnerings-fee, præmier og nærmest flaget på hjemmebane.  Desuden skal du udfylde tilmeldingsblanket på LS- hjemmeside. Findes på forsiden ¨TILMELDING¨

 

God etikette

Tag godt imod nye medlemmer og pas godt på de “gamle”

Udfordr dig selv i at spille med forskellige spillere i løbet af sæsonen

Vi følger Odder Golfklub og DGU`s ordensregler på banen

Vi spiller Ready golf

På banen udfyldes scorekortet først, når 1. spiller slår ud på efterfølgende hul.

Luk igennem, hvis din bold bliver indhentet og der er ledigt hul frem til næste bold

 

Gæstespillere

Du kan spille med i LS som gæstespiller. Der betales 75,-kr pr. gang. Beløbet afleveres kontant i “Fuglekassen” eller indbetales på MobilePay:7662QQ. Korrekt udfyldt scorekort, hvorpå der noteres “Gæstespiller” lægges i ¨Fuglekassen¨. Gæstespillere spiller med i præmierækken, ved deltagelse. Gæstespillere kan dog ikke samle point til Årets Lady Golfer, deltage i Eclectic eller Hulspilsturnering. Som gæstespiller kan du først booke en tid i Golfbox, når tiderne frigives til andre spillere dvs. søndag kl. 24, før den pågældende tirsdag, hvor du ønsker at spille.

 

Rækkeinddeling

Inddeling af handicapgrænsen:

  • A-rækken hcp. 0 - 21,9
  • B-rækken hcp. 22,0 - 45

Ved pointlighed er laveste handicap bedst placeret.

  

Årets Lady Golfer

Bestyrelsen registrerer alle spillernes stablefordpoints i almindelige 18-huls tirsdagsturneringer i en angiven periode. 

Der kåres én Årets Lady Golfer, én runner up ud fra en samlet række. Ved ens score, vinder den med det laveste handicap på sidste dag i turneringen. Præmieoverrækkelse sker på Årsmødet.

 

Se resultater for Årets Lady Golfer her

 

Tildeling af point for Årets Lady Golfer

Nedenfor kan du se hvad man får tildelt af points, alt efter om der spilles slagspil eller stableford. Som nævnt ovenfor findes det kun én årsvinder. Opdelingen i A- B- og C rækken er kun til brug ved de enkelte gennemgående matcher. I årsturneringen tæller kun spillerens ti bedste scores med!


Skema for tildeling af points til Årets Lady Golfer:

SlagspilStablefordMax point
66 42 13
67 41 12
68 40 11
69 39 10
70 38 9
71 37 8
72 36 7
73 35 6
74 34 5
75 33 4
76 32 3
77 31 2
78 30 1


opdateret af Henriette Wagtmann d. 03 apr 2017


oprettet af Henriette Wagtmann d. 06 mar 2017
opdateret af Heidi Bengtson Christensen d. 19 feb 2024