LS info

Medlemsbetingelser

For at blive medlem af Ladies Section, skal du være over 18 år, være medlem af Odder Golfklub og have spillet dig ned i eller under index 45. Du skal have et EGA hcp.

 

Nyt medlem

Som nyt medlem, kan du få tilknyttet en mentor i en opstartsperiode. Mentoren vil skabe tryghed samt vejlede dig i de regler vi er omfattet af. Det er også muligt for nye medlemmer med løbende indmeldelse i sæsonen. Henvend dig venligst til en fra bestyrelsen.  

 

Trivsel

Vi tilstræber os på at gøre tirsdagen til  ”Din dag” i et socialt miljø hvor golfen er omdrejnings-punktet. Din indsats er yderst vigtig i at skabe hyggen og for at danne den Klub i klubben der gør at vi alle;  ”bare må gå til golf”.  

 

Turneringsbetingelser

Der SKAL spilles EDS hvis der spilles stableford og slagspil, dvs scorekort skal registreres i golfbox. Alle turneringer vil gælde som tællende i årsturneringen "Årets Lady Golfer", hvis der spilles stableford og slagspil, se turneringsplan. Dette gælder også venskabsmatcher på udebane, samt Hunnematchen. Ladies Section opbevarer alle indleverede scorekort 1 år frem.

 

Kontingent

Årskontingent er kr. 400,-.
Betaling af kontingentet kan ske på konto nr. 7250 10 89 568 eller direkte til kassereren på første spilledag i april. Dog skal betaling altid falde inden dit første teeslag i LS regi.
HUSK at skrive navn og medlemsnummer ellers registreres betalingen ikke. 

Gæstespillere

For 50,-kr pr. gang kan du spille med i Ladies Section som gæstespiller. Beløbet afleveres i "Fuglekassen" der står placeret i cafeen, sammen med dit scorekort. På scorekortet noteres "gæstespiller". Som gæstespiller kan der ikke deltages i Eclectic og Hulspilsturnering samt samles point til "Årets Lady Golfer". Som gæstespiller kan du først booke en tid i Golfbox når tiderne frigives til andre spillere dvs. søndag kl. 24 før den pågældende tirsdag hvor du ønsker at spille.

 

Rækkeindeling

Inddeling af handicapgrænsen:

  • A-rækken hcp. 0-24,1
  • B-rækken hcp. 24,2-45

Ved pointlighed er laveste handicap bedst placeret.

 

Tilmelding til Gunstart

Det er vigtigt at du tilmelder dig rettidigt, dvs. senest søndag kl. 16.00 før den pågældende tirsdag. Vi accepterer ikke tilmeldinger til gunstart efter søndag kl. 16.00.

 

Årets Lady Golfer/Årsturnering

Bestyrelsen registrerer alle spillernes stablefordpoints i almindelige 18-huls tirsdagsturneringer i en angiven periode. 

Der kåres én Årets Lady Golfer, én runner up og 8 øvrige får præmier ud fra en samlet række. Ved ens score, vinder den med det laveste handicap på sidste dag i turneringen. Præmieoverrækkelse sker på Årsmødet.

 

Se resultater for Årets Lady Golfer her

 

Tildeling af point for Årets Lady Golfer

Nedenfor kan du se hvad man får tildelt af points, alt efter om der spilles slagspil eller stableford. Som nævnt ovenfor findes det kun én årsvinder. Opdelingen i A- og B-række er kun til brug ved de enkelte gennemgående matcher. I årsturneringen tæller kun spillerens ti bedste scores med!


Skema for tildeling af points til Årets Lady Golfer:

SlagspilStablefordMax point
66 42 13
67 41 12
68 40 11
69 39 10
70 38 9
71 37 8
72 36 7
73 35 6
74 34 5
75 33 4
76 32 3
77 31 2
78 30 1


opdateret af Henriette Wagtmann d. 03 apr 2017


opdateret af Nana Kjeldahl d. 13 apr 2018