Årets turneringer

Hent hele PDF'en her

Eclectic

Eclectic er en slagspilsturnering gennem sæsonen, hvor det gælder om at lukke 18 huller på et separat scorekort i den lavest mulige score. Har du én gang lukket hullet, kan en lavere score ikke efterregistreres. Eclectic-scorekortet underskrives af markøren straks efter spil. Scorekortet findes i den fremlagte mappe. Hele kortet skal være udfyldt og underskrevet for at være gældende ved sæsonafslutningen. De to bedste totalscores i hver række får præmier ved årsafslutningen.

Hulspilturnering

Der er mulighed for at deltage i en intern hulspilturnering blandt LS medlemmer.
I starten af sæsonen opsættes der en tilmeldingsliste i damernes omklædningsrum om deltagelse i hulspilturneringen. Der spilles både en vinder og en taberside. Sammensætning af spillere ligger i bestyrelsesregi. Turneringen spilles henover sæsonen uden for tirsdagsturneringerne. Antal spillerunder afhænger af antal deltagere. Hver match har en slutdato som skal overholdes. Hvis en kamp ikke bliver færdigspillet indenfor tidsplanen, udgår begge spillere, med mindre spillerne aftaler, hvem der vinder matchen uden kamp.
Så husk at få aftalt dato indbyrdes i ordentlig tid. Hulspilsregler, fordelingsnøgle og tilmeldingsblanket er at finde på opslagstavlen i damernes omklædningsrum. Præmieoverrækkelse vil ske til Årsafslutning.

Venskabsturneringer

Ladies Section Odder har 2 venskabsklubber. 

  • Skanderborg Golfklub
  • Aarhus Aadal Golf Club

 

Når matchen foregår på udebane betales der max. kr. 200,- for deltagelse/greenfee. Efterfølgende er der middag, som man forventes at deltage i. Middag koster ml. 100 og 150 kr. Ved aflysning af middag på spilledagen afkræves man kuvertprisen. Ønsker du at deltage i en venskabsturnering, skal du tilmelde dig på Golfbox senest søndagen før inden kl. 16.00.
Der er ingen tirsdagsturnering på hjemmebane, når der spilles venskabsturnering på udebane.

 

Hunnematch

Hunnematchen er en årlig tilbagevendende begivenhed mellem Mens section Odder og Ladies section Odder. Skal hunden iføres blåt eller lyserødt tøj? Skiftevis arrangerer MS Odder og LS Odder en turnering mod/med hinanden. Det er den arrangerende section der bestemmer gennemførelse, regler og efterfølgende bespisning. Yderligere info ligges på hjemmesiden senere på sæsonen. 

 

Årets Lady Golfer

Bestyrelsen registrerer alle spillernes stablefordpoints i almindelige 18-huls tirsdagsturneringer i en angiven periode. 
Der kåres én Årets Lady Golfer, én runner up ud fra en samlet række. Ved ens score, vinder den med det laveste handicap på sidste dag. Præmieoverrækkelse sker på Årsmødet.

Se resultater for Årets Lady Golfer her

Se vedhæftede PDF


Tildeling af point for Årets Lady Golfer

I 2023 er der 22 spillerunder, hvor du kan samle point til Årets Lady Golfer.


Der kåres én Årets Lady Golfer, én runner up ud fra en samlet række. Ved ens score, vinder den med det laveste handicap på sidste dag. Præmieoverrækkelse sker på årsmødet.

Pointtildelingen sker på baggrund af resultat/placering i begge rækker – ikke score.

Dermed er det muligt at lave registrering uanset om der spilles Stableford eller slagspil. Og er man bedst med 32 point en tirsdag, får man max. point.

I årsturneringen tæller kun spillerens ti bedste scores med.

 

  1. plads   8 point
  2. plads   7 point
  3. plads   6 point
  4. plads   5 point
  5. plads   4 point
  6. plads   3 point
  7. plads   2 point
  8. plads   1 point

 


oprettet af Henriette Wagtmann d. 21 mar 2017
opdateret af Heidi Bengtson Christensen d. 04 okt 2023