Månedsafslutning

Der er månedsafslutning

Den første tirsdag i måneden med gunstart, fællesspisning og præmieoverrækkelse for hele måneden. Spisning er for egen regning og tilmeldes i Golfbox samtidig med tilmelding til turneringen. Datoerne fremgår af turneringsplanen, som kan ses her på hjemmesiden, i programmet og ophængt i damernes omklædning.

Det er vigtigt at du tilmelder dig rettidigt dvs. senest søndag kl. 16.00 før den pågældende tirsdag. Efter tilmeldinger accepteres ikke. Turneringsansvarlig kan dog forbeholde sig retten til at lave venteliste til turnering hvor det er hensigtsmæssigt at være et lige antal. 

Det spilles nærmest flaget. Nærmest flaget måles på green. Måles fra midt bold til hulkant:

1. Slag på hul 1, 6 og 13.

2. Slag på hul 4, 10 og 15

Dog er det kun 4 af de 6 par 3 huller, der er i spil til hver månedsafslutning. Turneringsansvarlig beslutter, hvilke 4 huller, der skal spilles nærmest flaget på.

Bliver du efter tilmelding forhindret i at deltage - kontakt hurtigst muligt den turneringsansvarlige. Denne vil fremgå af turneringsplanen:

Turneringsplan

Du skal være personlig tilstede ved præmieoverækkelsen.

Det er tiladt at køre i buggy, men du spiller ikke med i præmierækken, med mindre du har en generel køretilladelse.

Birdie, Eagle eller Holes-in-one!

I alle sæsonens tirsdagsturneringer uddeles der Birdiefugle og ekstra gaver, hvis et medlem opnår en flot score. Opnår en spiller at lave Birdie, Eagle eller Holes-in-one sættes der tydelig ring omkring scoren på scorekortet. Disse præmier vil blive uddelt til månedsafslutningen. Du kan se resultaterne her:

Tirsdags resultater
opdateret af Nana Kjeldahl d. 10 aug 2019