Månedsafslutning

Månedsafslutning

Den første tirsdag i måneden er der månedsafslutning med gunstart, fællesspisning og præmieoverrækkelse for hele måneden. Spisning er for egen regning. Datoerne fremgår af turneringsplanen, som kan ses her på hjemmesiden og som ophæng i damernes omklædning.

Det er vigtigt, at du tilmelder dig rettidigt på Golfbox under klubturnering dvs. senest søndag kl. 16.00 før den pågældende tirsdag. Turneringsansvarlig afgør, om eftertilmeldte kan komme på venteliste og efterfølgende placeres på startlisten. Dette værende i tilfælde af afbud eller om det passer til turneringsformen.

Som udgangspunkt har vi sponsorer til alle tirsdagsturneringer. I 2024 er der præmier til de 2 bedste i hver række.

Der spilles (alt efter spilleformat) Nærmest flaget på par 3 hullerne. Nærmest flaget måles på green. Måles fra hulkant til bolden. 

Dog er det kun 4 af de 6 par 3 huller, der er i spil. Turneringsansvarlig beslutter, hvilke 4 huller, der skal spilles nærmest flaget på.

Bliver du efter tilmelding forhindret i at deltage - kontakt hurtigst muligt den turneringsansvarlige. Denne vil fremgå af turneringsplanen:

 

Turneringsplan

 

Birdie og Hole-in-one

I alle sæsonens tirsdagsturneringer uddeles der Birdiefugle eller Birdiebolde. Opnår en spiller at lave Birdie eller Hole-in-one sættes der tydelig ring omkring scoren på scorekortet. Disse præmier vil blive uddelt til månedsafslutningen. Du kan se resultaterne her:

Tirsdags resultater
oprettet af Nana Kjeldahl d. 30 mar 2017
opdateret af Heidi Bengtson Christensen d. 22 jan 2024