Månedsafslutning

Der er månedsafslutning

Den første tirsdag i måneden med gunstart, fællesspisning og præmieoverrækkelse for hele måneden. Spisning er for egen regning og tilmeldes i Golfbox samtidig med tilmelding til turneringen. Datoerne fremgår af turneringsplanen, som kan ses her på hjemmesiden, i programmet og ophængt i damernes omklædning. Det er vigtigt at du tilmelder dig rettidigt dvs. senest søndag kl. 16.00 før den pågældende tirsdag. Efter tilmeldinger accepteres ikke.

Det spilles nærmest flaget, Joker og/eller anden konkurrenceform. Det koster 20,- kr pr. gang. Nærmest flaget måles på green:

1. Slag på hul 1, 6 og 13.

2. Slag på hul 4, 10 og 15

Dog er det kun 4 af de 6 par 3 huller, der er i spil til hver månedsafslutning. Turneringsansvarlig beslutter, hvilke 4 huller, der skal spilles nærmest flaget på.

Der kan trækkes lod om 2 jokerpræmier.

Dette tilmeldes når du registrerer dig på Golfbox.

Bliver du efter tilmelding forhindret i at deltage - kontakt hurtigst muligt den turneringsansvarlige. Denne vil fremgå af turneringsplanen:

Turneringsplan

 

Birdie, Eagle eller Hole-in-one!

I alle sæsonens tirsdagsturneringer uddeles der Birdiefugle og ekstra gaver, hvis et medlem opnår en flot score. Opnår en spiller at lave Birdie, Eagle eller Hole-in-one sættes der tydelig ring omkring scoren på scorekortet. Disse præmier vil blive uddelt til månedsafslutningen. Du kan se resultaterne her:

Tirsdags resultater
opdateret af Anita Davidsen d. 06 aug 2018