Nyhedsbrev juli 2024 - 1

Kære alle

Juli er ”feriemåned” for mange, men også måneden, hvor du kan stadig LS golf hele tirsdagen – blot du sikrer dig selskab af en markør, som også spiller LS.

Husk at anføre din score (=tæl sammen), markere evt. birdies og underskriv før du afleverer scorekortet. Aflever i fuglekassen.

Resultater offentliggøres hurtigst muligt.

Rækkeinddeling

Pr. 1. juli 2024 ændres rækkeinddeling til:

A-rækken: 0 - 23,9
B-rækken: 24 - 45

Gunstart 6. august.

Tirsdag den 6. august er der gunstart kl. 16:30.

Vi spiller Texas/Mexican scramble.
Turneringen er ikke tællende, og du er velkommen til at invitere gæster med, så vi kan præsentere LS under mere uformelle former.

Gæster kommer med på startlisten – og i bold med nogle, de kender - ved at du sender en sms til Kirsten (24919621) med navn og DGU nr.

Venskabsturneringer

I august spiller vi mod Skanderborg på udebane 13. august – gunstart kl. 16.
Der er åbent for tilmelding i Golfbox – søg efter:
Ladies Section Bymatch Skanderborg - Odder i Skanderborg

I juni mødte pigerne fra Aarhus Aadal talstærkt op til venskabsturnering i Odder. Mon ikke 80 spillere er rekord for antal deltagere til en tirsdag gunstart?
Desværre for os betød de mange gæster også, at Aadalens 10 bedste scores var bedre end Odders, så de fik vandrepokalen med hjem igen. Sammen med Aadalens bestyrelse kigger vi på spilformatet inden næste år.

Hunnematch 

Tirsdag den 20 august kl. 16 udfordrer vi Mens Section til dysten om retten til at klæde ”hunnen” på. Mere info følger, men sæt allerede kryds i kalenderen nu.
Målet er at få ”hunnen” tilbage i lyserødt – så der selvfølgelig lidt på spil, men det er også en hyggelig og sjov aften, som vi håber mange har lyst til og mulighed for at deltage i.

 

I ønskes alle en god sommer – og gode golfoplevelser – uanset om det foregår i det omskiftelige danske sommervejr eller under lunere himmelstrøg.

På vegne af bestyrelsen
/Kirsten