Gunstart/månedsafslutning

Gunstart/månedsafslutning

Den første tirsdag i måneden er der månedsafslutnng med gunstart, fællesspisning og præmieoverrækkelse for hele måneden. Spisning er for egen regning og tilmeldes i Golfbox samtidig med tilmelding til turneringen. Datoerne fremgår af turneringsplanen, som kan ses her på hjemmesiden, i programmet og ophængt i damernes omklædning.

Det er vigtigt, at du tilmelder dig rettidigt dvs. senest søndag kl. 16.00 før den pågældende tirsdag. Turneringsansvarlig afgør, om eftertilmeldte kan komme på venteliste og efterfølgende placeres på startlisten. Dette værende i tilfælde af afbud eller om det passer til turneringsformen.

Det spilles (alt efter spilleformat) Nærmest flaget på par 3 hullerne. Nærmest flaget måles på green. Måles fra midt bold til hulkant. 

Dog er det kun 4 af de 6 par 3 huller, der er i spil. Turneringsansvarlig beslutter, hvilke 4 huller, der skal spilles nærmest flaget på.

Bliver du efter tilmelding forhindret i at deltage - kontakt hurtigst muligt den turneringsansvarlige. Denne vil fremgå af turneringsplanen:

Turneringsplan

 

Personlig tilstedeværelse ved præmieoverrækkelsen for gunstart, er en forudsætning for at kunne modtage præmie for dagens turnering. I modsat fald bibeholdes placeringen, men præmien fortabes og præmierækken forskydes tilsvarende. 

Ved benyttelse af buggy kan en spiller ikke deltage i præmierækken og hermed heller ikke deltage i LS’s andre interne turneringer såsom hulspil, Eclectic, Årets Ladygolfer og venskabsmatcher, men man må gerne spille med og deltage i det sociale liv, Hvis spilleren er i besiddelse af en generel tilladelse til brug af buggy udstedt af OG’s eller egen hjemmebane bestyrelse, har man lov til at deltage fuldt ud i ovenstående.

Birdie og Hole-in-one

I alle sæsonens tirsdagsturneringer uddeles der Birdiefugle eller Birdiebolde. Opnår en spiller at lave Birdie eller Hole-in-one sættes der tydelig ring omkring scoren på scorekortet. Disse præmier vil blive uddelt til månedsafslutningen. Du kan se resultaterne her:

Tirsdags resultater
oprettet af Nana Kjeldahl d. 30 mar 2017
opdateret af Nana Kjeldahl d. 03 feb 2021