Nyheder 2022

 

 

Nyheder 2022

 

Hygge opstartsmøde md MS:

Tirsdag d. 15.3 fra kl. 19-21. Se invitation på hjemmesiden. Tilmelding i Golfbox. Kender du et kommende/interesseret medlem, så vis dem endelig invitationen. Har du glemt at melde dig til, så skriv lige til Nana (22755611), så fixer vi det. Dog senest i aften (fredag)

 

Kontingent og indmeldelse:

Vi har skiftet bank og dermed fået nyt kontonr. Se hjemmesiden. Desuden skal alle (både nye og gamle medlemmer) der melder sig ind udfylde tilmeldingsblanket på LS- hjemmeside. Findes i øverste bjælke på forsiden ¨INDMELDELSE ¨ 

Der skal selvfølgelig betales og indmeldes før det første teeslag i LS-regi.

 

Opstart – både den skæve og den rigtige:

¨Slå en skævert¨. Vi starter lige så stille op tirsdag d. 31.3 med at få rystet vinteren af os. Turneringen er ikke gældende, og der er mulighed for hele dagen at melde sig på golfbox sammen med et andet LS-medlem. Der kan spilles 9 eller 18 huller. Der er præmie til 1 pladsen v/ både 9 og 18 huller. Scorekort afleveres i Fuglekassen.

Den rigtige opstart bliver tirsdag d. 5. april kl. 16:30 med en 9 hullers turnering og fællesspisning. Tilmelding i Golfbox.

 

Banetider:

Vi har i år låste tider fra kl. 14 til 14:36 og igen fra kl. 15:28-16:28. Dette er for at frigive tid til greenfee spillere og andre som måtte have lyst til at spille om tirsdagen. Det står jo selvfølgelig alle frit for at booke tiderne ind i mellem hvis det passer bedre med arbejdstider o. lign.

 

Rækkeinddeling:

I en prøveperiode i 2022 spiller vi i 3 rækker. Dette evalueres på årsmødet.

A rækken: 0,0 – 21,2

B rækken: 21,3 – 27

C rækken: 27,1 – 45

Rækkerne kan ændres over året alt efter hvor mange der spiller i hver rækker. Det skulle gerne fordeles nogenlunde jævnt.

 

Slagspil:

Spiller vi fra medio maj til slut juni og igen i august. (Dette evalueres ligeledes til årsmødet):

A rækken spiller slagspil

B rækken spiller Svensk slagspil (par + 7 slag)

C rækken spiller Svensk slagspil (par + 5 slag)

 

Turneringsplan:

Løbende opdateret turneringsplan kan ses på hjemmesiden eller i omklædningsrummet, Der kommer ikke, som tidligere, til at lægge seddel ved Golfbox skærm om hvilken spilleform vi spiller. Den information skal I selv orienterer jer om på hjemmesiden eller i omklædningsrummet.

 

Gunstart:

Til gunstarter skal du selv indtaste scores under eller lige efter runden. Kirsten vil til opstartsmøde, samt til de første gunstarter forklarer hvordan dette fungerer.

 

Bespisning efter gunstarter:

Henriette vil til opstartsmøde fortælle om cafeens nye koncept.

 

Hulspil:

Tilmelding til Hulspil kommer til at hænger i omklædningsrummet. Der er som udgangspunkt plads til 16 spillere. Spillerne seedes efter handicap. Tilmeldingsfrist er til gunstart april.

 

Gæstespillere:

Beløbet for at spille med som gæstespiller hæves fra 50 til 60 kr. Betales på MobilePay eller lægges i Fuglekassen.

 

Udflugt:

Sæt kryds i kalenderen d. 22. maj. Vi skal en tur til Silkeborg Golfklub.

 

Kontakt til bestyrelsesmedlemmer:

Kontakt venligst det bestyrelsesmedlem der har relevans for din henvendelse.

 

LS som app:

Det er nemt at få LS- hjemmeside på din telefon. Gå på ladies.oddergolf.dk Du kommer nu ind på LS hjemmeside. Tryk på ikonet: firkant med pil op på din telefon og herefter tryk FØJ TIL HJEMMESKÆRM. Nu har du vores hjemmeside til at ligge på din skærm og du kan nu nemt komme ind og se hvilken turnering der spilles den pågældende dag, kontaktoplysninger og anden info du har brug for.

 

Sponsorer:

Der er sponsorer der har takket af og vi vil derfor fremadrettet have flere turneringer som LS selv skal sponsere. Vi har derfor i bestyrelsen besluttet, at downsize præmierne. Når LS er sponsor præmieres 3 og 2 pladserne med navns nævnelse, pointantal og en klapsalve. 1 pladserne får ovenstående og en flaske vin. Når der er andre sponsorer på nævnes 3 og 2 pladserne som ovenstående og 1 pladserne får samtidig sin sponsorgave.

Vi har dog lige fået en aftale i hus med Kvickly og Golfexperten, der har takket ja til at blive måned sponsorer i henholdsvis april og maj måned.

 

Gunstart maj:

Til gunstart maj laver vi et spændende event kaldet ¨Upcycling¨. Mere om det senere. 

 

Referart fra Gunstarter:

Det sker at der kommer nogle ret gode forslag og ideer, ændringer o. lign. frem til gunstarter og det vil fremover tages til referart og lægges under Tirsdagsresultater på hjemmesiden.

 

Mvh. LS-bestyrelse