Sidste update før sæsonstart LS

 

 

Hej de damer.

Påsken er startet og det er golfen også. Banen er vendt og klar til os på tirsdag. Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle. Der er et par stykker som har meldt sig på en bold, men endnu ikke har betalt kontingent. Så der huskes lige at indbetale på LS konto inden. Tag godt i mod de nye og hjælp hinanden.

Som skrevet sidst, starter vi ud i A og B rækker som vi kender fra sidste år, men det bliver højest sandsynligt ændret efter et par gange, da det nye handicapsystem godt kan skabe store ændringer i rækkerne. Som det er nu, vil I nok opleve at I køre op og ned i hcp og det ikke er givet at I går ned ved en god score eller op ved en lavere score.

Ex. Jeg startede sæsonen i tirsdags på 16,2. Efter spillet runde, hvor jeg fik 29 point, røg min score helt op på 17,2. I går var jeg i Skanderborg og lavede 36 point og efterfølgende var mit hcp 17,4!. Så efter to tællende runder er jeg gået 1,2 op! Dit hcp afgøres af gennemsnittet af de 8 bedste af de sidste 20 spillede runder. Derudover har alle baner en sværhedsgrad (Course Rating og Slope) som også medregnes. Det kan godt give en hel del snak og jeg vil anbefale at du går på Dansk Golf Unions hjemmeside, hvis du vil vide mere.

Det er rigtig vigtigt, at I får tastet scores i Golfbox efter runden og det er yderst vigtigt at markør godkender din score samme dag, da det nye handicap reguleres efter midnat! Så vi anbefaler at scoren tastes ind med det samme og markør godkender med det samme, for så vil en spiller ikke stå dagen efter og ikke vide hvad sit nye hcp er og kan derved komme til at spille udfra et forkert handicap.

NB! Der må kun stå en bold ved computeren/Golfbox ad gangen. Når de er færdige med at taste score ind og er blevet godkendt af markør, samt har udfyldt Eclecticmappen, sprittes skærm, tastatur og Eclecticmappen af og klubhuset forlades. Først herefter kan næste bold komme i klubhuset! Husk mundbind.

Pas på jer selv og hinanden og rigtig dejlige påske.

På vegne af bestyrelsen

Nana