Nyheder april 2021

 

 

Hej piger

Hulspil 2021:

I går havde vi udtrækning af Hulspil live på vores FB side. Det forløb ikke helt professionelt, men resultatet kan nu ses både på FB og på vores hjemmeside. Vær opmærksom på de datoere der står skrevet. De fortæller hvornår runden skal være færdigspillet og da vi i år er 20 spillere (ulige antal i forhold til hvordan en spillerplan sættes op) så skal første runde allerede være færdigspillet d. 15. maj! Dem af jer der har en makker til 2. runde kan også allerede nu finde et spillertidspunkt med sin modstander. Spillerplan vil også være at finde i baderummet.

Rækkeinddeling:

Som tidligere skrevet har vi nu kigget på rækkeinddelingen og den bliver fremadrettet som følger:

A- rækken: 0-24,1

B- rækken: 24,2-45

Tvivl om Eclectic:

I tirsdags var der nogle der var i tvivl om man kunne lukke hul 16, da der var provisorisk flag. Ja I kan godt lukke hul 16, da det er en tællende runde og eftersom klubben ikke har oplyst andet, så gives der herfra dispensation til at tilføje slag i Eclecticmappen, hvis du alså vil have hullet lukket. Der skal også her gøres opmærksom på, at det er slag på hullet og ikke point der skal skrives i Eclecticmappen. Så hvis du er kommet til at skrive dine point i stedet for slag, så få det hurtigst muligt rettet.

Hammel:

Tilmelding af udflugt til Hammel d. 12. juni er åben i Golfbob. Et super godt tilbud, som vi håber mange af jer vil benytte sig af.

Gunstart tirsdag:

Vi mødes på tirsdag kl. 15:45. Holdkaptajnen, dvs den der står øverst i Jeres bold, kan hente scorekort til sin bold på terrassen. Vi spiller Gamblers match og I vil i bolden få udleveret spilleformat sammen med scorekort. Der spilles også Nærmest flaget. Efterfølgende kan vi forhåbentlig sidde sammen på terrassen. Vi glæder os til at vi kan være bare lidt mere sammen og så krydser I alle for godt vejr.