Nyhedsbrev samt tilføjelse til dagsorden

Nyhedsbrev samt tilføjelse til dagsorden for Årsafslutning

 

Årsafslutning:

Der er sidste tilmelding søndag d. 4. 10 kl. 16:00. Der er et umiddelbart max antal på 45, men er der lidt flere finder vi ud af at fordele os efter Corona restriktioner. (Efter aftale med Henriette) Aftenen er planlagt så alle Corona restriktioner bliver overholdt. Vi afslutter aftenen kl. 21:45. Husk mundbind!

 

Punkt 4 på dagsordenen: Forslag fra medlemmer:

Vi har modtaget et forslag fra Vivi Grangaard

Pkt. 14 i Turneringsbetingelser og god etikette på LS hjemmeside, foreslåes ændret til; ¨at der er Nærmest flaget i 1 slag. Undtaget er hul 4 og 10 hvor Nærmest flaget er i 2 slag¨

 

Debat:

Til debatten fra de sidste par tirsdage om 3 eller 4 bolde, lukken igennem og andre spillere på banen mm. vil jeg sige at bestyrelsen er orienteret om debatten og er lige nu i en undersøgelse- og opklaringsfase. Vi er i samarbejde med Karen og må på sigt se om der kan opfindes en model. Der er ingen nemme modeller og måske skal løsningen findes i egne rækker? Årene har vist, at mange ting har været afprøvet, men ingen har helt kunne dække alles behov!

Har du forslag eller indspark der kan hjælpe bestyrelsen med dette arbejde hen over vinteren, så skriv meget gerne en mail til bestyrelsen.

 

Julefrokost i LS:

Julefrokost i LS d. 21. 11 er udsat til et mere Corona venligt tidspunkt.

 

På gensyn tirsdag

Mvh. LS Bestyrelse