Nyhedsbrev marts 2018

Nyhedsbrev marts 2018

Nu er ventetiden snart forbi og klokken ringer ind til en fantastisk sæson i Ladies Section. Vi glæder os meget til at byde alle velkommen.

Indmeldelse
Det koster 400;-kr at spille med i LS. Dette beløb skal være indbetalt på LS-konto inden første teeslag! Skriv navn og DGU nr. ved betaling, ellers registreres tilmelding ikke. Tilmelding er også muligt til første Gunstart d. 10. april. Husk vi modtager kun kontanter!!!!!
Ved tilmelding skal du udfylde en indmeldelseblanket som du printer ud og sender eller afleverer til vores kasserer Helle Rosenbæk inden første teeslag. Blanketten findes på forsiden af LS hjemmeside. Alle skal udfylde denne blanket ifølge ny persondatalov. Sidste tilmelding for tidligere LS spillere er d. 20. april. Nye medlemmer kan melde sig ind hele sæsonen.

Opstart
Vi mødes til Gunstart tirsdag d. 10. april kl. 16:30. Da der ingen forhåndstilmelding er til denne dag, er det vigtigt at komme i god tid. Så er der både tid til snak, indmeldelse og måske lidt opvarmning efter en lang vinterpause. Vi spiller 9 hullers Texas Scramble. Efterfølgende er der spisning, præmieoverrækkelse samt kort velkomst/info om den kommende sæson.

Hyggeaften
Vi havde den 13. marts en yderst vellykket hyggeaften i golfklubben. Henriette havde lavet fantastisk tapas til os, vi kunne prøve og bestille vores nye klubtøj, udflugtsudvalget fik reklameret for deres tur til Samsø, nye medlemmer fik indblik i hvad LS er for noget og der blev afholdt en musik/golf quiz. 40 spillere deltog denne aften og mon ikke det bliver gentaget til næste år?

Tur til Samsø
Ca. 25 medlemmer har meldt sig til vores udflugt til Samsø. Udflugtsudvalget står for arrangementet og mere info følger når vi nærmer os. Tak til udvalget for Jeres arbejde indtil videre.

Klubtøj
Til vores hyggeaften havde de deltagende mulighed for at bestille vores nye klubtøj. Denne bestilling er afsendt og klar til broderi. Til første Gunstart d. 10. april vil det igen være muligt at prøve og bestille for dem, der ikke nåede det i første omgang.
Når din bestilling er klar til afhentning og betaling, bedes du have det korrekte beløb i kontanter med eller kopi af bekræftelse på, at de er indsat på LS-konto (Mrk. tøj og navn) Vi arbejder hårdt på at den første bestilling vil være klar til d. 10. april.

Festudvalg
Få havde meldt sig til festudvalget. Tak til Jer der meldte sig. Der er pt. ikke blevet planlagt en fest/arrangement og derfor opfordrer bestyrelsen til, at der er flere medlemmer, der gerne vil indgå i dette samarbejde. Vi vil stadig foreslå en eventuel julefrokost og til næste år har vi brug for medlemmer, der vil indgå i et samarbejde omkring vores 25 års jubilæum. Har du interesse i at bruge lidt tid på et arrangement, så skriv til Helle Rosenbæk!

Mentorordning for nye medlemmer
Vi oplever en stigende interesse fra nye spillere og kan i år byde velkommen til flere nye medlemmer. De har krav på hurtigst muligt at blive sat godt ind i de betingelser LS spiller under. For at hjælpe dem godt på vej kan de blive tilknyttet en mentor som de kan gå med de første par gange i LS og hvem er bedre til at fortælle om LS end garvede medlemmer? Henvendelse skal ske til Nana Kjeldahl og det gælder både for nye medlemmer og for dem, der ønsker at hjælpe til med at nye spillere får den bedste start.

Info om andre spillere og ændring af egen info
Under fanen Turnering > Årets Lady Golfer på hjemmesiden finder du navne på alle medlemmer. Hvis du klikker på navnet kommer der oplysninger såsom mailadresser, telefonnr og adresse på den enkelte spiller.
Skifter du i løbet af sæsonen mailadresse, telefonnr o.lign bedes du selv være opmærksom på at ændre det på hjemmesiden. Alle medlemmer er fra start registreret med password 1234. Benyt fanen Login > skriv de sidste tal i dit DGU nr og benyt dit password 1234. Du kan nu ændre i dine informationer.
Brug i det hele taget vores hjemmeside for informationer om sæsonens gang. Vi opdatere jævnligt.

Flagposer
Lis Kjeldsen har været så flittig at sy fine transportable og vandtætte flagposer til Nærmest flaget. Stor tak til dig Lis.

Årets foto
Igen i år udlover vi en præmie til den, der får taget Årets foto. Indsend fotos i hele sæsonen af seje LS sild på banen, og du er måske den heldige vinder. Send dine fotos til Carina Carlsen.

Vedtægter
Vi har haft Lis Kjeldsen til at kigge på vores vedtægter. Hun er kommet med forslag til forenkling og fornyelse. Vi vil i løbet af foråret/sommeren lægge dem på vores hjemmeside så de er offentligt tilgængelig for Jer. Vi håber på en god og saglig debat inden årsmødet, så de endelige vedtægter kan vedtages der.

Nyt i 2018

Hulspilsturnering:
Du kan allerede nu tilmelde dig LS-Hulspilsturnering. Tilmelding sker på sedlen, der hænger i damernes omklædning. Sidste tilmelding er d. 10. april, hvor vi til Gunstart trækker lod om hvem, du skal spille med. Alså ingen seeding i år.
Det er i år muligt at få lukket bolden for andre spillere, når der spilles Hulspilsturnering i LS -henvendelse til Karen på kontoret.

Årets Lady Golfer:
I år registres alle almindelige Stablefordturneringer i Golfbox og tæller med i Årets Lady Golfer. Dette gælder også venskabsmatcher på udebane og Hunnematch.
Ved alm. Gunstarter vil turneringsansvarlig i umiddelbar forlængelse af turnering indtaste din score i Golfbox. Så det er vigtigt at få afleveret dit scorekort hurtigst muligt!

Turneringsplan
Turneringsplan og program kan findes på vores hjemmeside. Vi har i år tilføjet hele tre puttekonkurrencer og 3 x Svensk slagspil henover sæsonen. De spilles på almindelige tirsdage, så det bedes du være opmærksom på, ved lige at tage et kig på turneringsplanen inden udslag. Puttekonkurrence spilles sideløbende med alm. Stableford. Derfor skal du stadig registrere din score i Golfbox men samtidig være opmærksom på at tælle dine putts, som føres separat på dit scorekort. Laveste antal putts kan jo give dig en præmie til næstkommende Gunstart. (Putts er selvfølgelig kun på green, så spilleformen giver dig stor mulighed for at træne indspil og lege lidt med at spille strategisk)
Scorekortet afleveres som altid i Fuglekassen.

Etikette:
På hjemmesiden er vores etiketteregler blevet opdateret. God og sund fornuft på banen er en selvfølgelighed, men vi vil dog pointere to nye retningslinjer: Det er ikke tilladt at gå venstre om skoven på hul 13. Benyt stien igennem skoven eller højre om. Mellem hul 7 og 8 benyttes den gængse vej og ikke “genvejen” henover mændenes 18 tee.

Vind en Greenfee
Hvis du har læst det nyeste Golfen, så har du sikkert læst, at bestyrelsen udlover en greenfee til Odense Eventyrgolf, hvis du kan formidle kontakt til en ny LS sponsor. Vi har to ledige pladser til nye sponsorer. Først til mølle princippet. Der er to greenfees på højkant. Al henvendelse om sponsorer gives til Sponsoransvarlig Carina Carlsen.

Vi glæder os til at se dig og så send lige en lille tanke opad for super vejr om tirsdagen😀
Kan I have en rigtig god påske 🐥

På vegne af bestyrelsen
Nana Krogh Kjeldahl

 


oprettet af Carina Carlsen d. 27 mar 2018