Nyhedsbrev juni 2017

Nyhedsbrev juni 

Sommerferien er for mange af Jer lige om hjørnet og der skal med garanti spilles golf på mange baner i ind- som i udland. Vi ønsker Jer alle en god fornøjelse og nogle forhåbentlig høje scores.

Gunstart:
Er du hjemme den 4. juli 2017 inviterer vi på en Gunstart - tilmelding i Golfbox. Vi spiller Hallington.

Tilmelding:
Der ligger frivilligt arbejde bag enhver Gunstart, og som skrevet på hjemmesiden, modtager vi ikke tilmeldinger efter deadline til en turnering. Vi beder Jer respektere denne beslutning og istedet tjekke Golfbox, så I rettidigt får meldt Jer på.

Juli måned:
Der kan som vanligt samles point til Årets Lady Golfer på hjemmebane i hele juli måned. Du kan gå ud hele dagen, dog skal markør være medlem eller spille som gæst for LS. Som gæstspiller koster det 50 kr., som lægges i Fuglekassen efter runden sammen med scorekort og tydelig markering af, at det er indleveret af en gæstespiller.

Tordenvejr:
Det danske sommervejr har desværre været præget af en del tordenvejr og to turneringer er allerede blevet afblæst. Vejret har bestyrelsen desværre ikke indflydelse på, men vi har diskuteret hvordan vi forholder os til afblæsning ifht. tordenvejr.

Bestyrelsen har besluttet at følgende retningslinier skal respekteres når der spilles turnering i LS:

  • Turneringsledelsen vil altid, inden en Gunstart, tjekke radaren og oplyse spillerne om vejrsituationen, hvis der er optræk til tordenvejr.
  • Turneringsledelsen vil i ovenstående tilfælde være udstyret med horn til afblæsning af turnering.
  • Det er Turneringsledelsen der afgør om turneringen skal afblæses og alle spillere skal respektere denne beslutning.
  • Når hornet ( et langt trut evt. efterfulgt af flere små) lyder, skal alle spillere straks stoppe spillet, søge ly, og afvente videre information fra Turneringsledelsen.
  • Det er Turneringsledelsen der afgør, om turneringen skal fortsætte når vejrforhold er ændret.
  • Da vejrforhold og det store golfareal kan utydeliggøre lyden af hornet, bedes I altid selv være opmærksom på lyden af hornet og/eller selv være ansvarlig for at afbryde jeres bold og gå ind.
  • Desuden henviser bestyrelsen til Odder Golf Klubs retningslinier under fanen Turnering/retningslinier, samt under fanen Banen/tordenvejr.

Pas nu godt på Jer selv og hinanden derude.

Scorekort:
Da vi spillede i Århus og mod Ådalen var der desværre flere tilfælde af fejl på scorekortene. Vi opfordrer til, at I er særlig opmærksomme på at tjekke både slag og point med markøren under en match, samt inden indlevering til Turneringsledelsen.

Valg til bestyrelsen:
Til årsmødet den 3. oktober 2017 er Carina, Connie og Lisbet på valg. Det er kun Carina, der modtager genvalg. Karin har valgt at trække sig fra LS for at blive medlem af mandagspigerne og seniorerne. Derfor har vi brug for 3 seje sild der vil bidrage til det fremtidige arbejde i bestyrelsen. Carina og jeg hører gerne fra interesserede.

På vegne af bestyrelsen ønsker jeg dig og din familie en varm og solrig sommer.

Nana Krogh Kjeldahl

 


opdateret af Nana Kjeldahl d. 30 nov 2018