Julenyhedsbrev 2017

Julenyhedsbrev 2017

LS-Bestyrelsen vil gerne ønske dig og din familie en rigtig dejlig jul og et fantastisk nytår. Vi glæder os til at møde dig i det nye år til endnu en god omgang golf.

Bestyrelsen havde d. 26.11 et heldagsbestyrelsesmøde, hvor det første spadestik til den kommende sæson blev taget. Der var ikke færre end 27 punkter på dagsordenen, så der var rigeligt at tage fat på😀. Der var punkter, som de 3 nye bestyrelsesmedlemmer skulle indføres i, emner fra Årsmødet, indsendte forslag og andet. Vi havde en spændende dag og nogle gode konstruktive snakke.

På årsmødet kom der forslag om at udsende et spørgeskema ang. visse emner. Vi har samlet de spørgsmål vi mener har relevans og du bedes venligst udfylde og husk at trykke: send svar.
Kopier nedenstående link og sæt det i din browser og du vil blive viderestillet. Alternativt lægger jeg et link på Pingvinklubbens facebookside. Vi vil gerne have dit svar inden næste bestyrelsesmøde d. 16. Januar.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fgoo.gl%2Fforms%2FhRPatrjABnQkwBIY2&h=ATNIWsXJvuneUqumsMx8Px1iPbWeR57A3vaPe0K-PfHuEYsTDRmjIFuUqJdGi20xtZ_gP88-WDC7B4whc0czdUu5K8prCz_ECDwo6CuuKpyIK1lPVJwM9_9mhzatGpVqdkn9Nw


Selvom foråret 2018 synes så langt ude i fremtiden, så vil vi nu gerne, at du sætter et kryds i kalenderen tirsdag d. 13. Marts kl. 18:30. På den dag inviteres du til hyggeaften i OGs klubhus. Mødet er for de nuværende LS-medlemmer og for de nye. Så kender du et måske kommende medlem, er det vigtigt at lade jungletrommen lyde og sende datoen videre til denne. Nærmere info om aftenen udsendes i det nye år.

Slutteligt vil jeg bare sige: Glædelig jul og godt nytår🎄🎉

På vegne af bestyrelsen

Nana Krogh Kjeldahl